User Tools

Site Tools


dashboard

Dashboard

Status: Hier kan je de status bekijken van je account. Dit omvat de (gebruikers)naam of username van je account, de rang, de positie van je account op de ranglijst, het team waar je in zit, de regio waar je je bevindt, en de startdatum van je account.

Vorderingen: Hier kan je je vorderingen van je ervaring (XP) en je techskills (TS) bekijken. De vordering van je ervaring bepaalt de rang die je bent. Als je de 100% haalt, zullen je rangen verbeteren en speel je nieuwe functies vrij. Met de techskills kan je het repareren van je paintpods verbeteren. Zo wordt je gedurende het spel een steeds betere onderhouder van je paintpods, waarmee je slijtage aan je paintpods drastisch kan verminderen.

Wachttijden: Hier kan je de wachttijden bekijken voor de functies die je om een bepaalde tijd kunt uitvoeren. De wachttijden gelden voor de volgende functies om ervaring op te doen: racelessen, klusjes, dragrace, raceduel, en kampioenschap. De overige activiteiten waar je voor moet wachten zijn reizen en onderhoud.

Geld: Met geld kan je paintpods kopen, onderdelen kopen, en naar het casino. Daarnaast betaal je kosten voor het repareren van onderhoud, de kosten van tanken, en het kopen van een pitbox. Ook moet je betalen voor het nemen van een raceles, en bij het racen op een parcour bij een raceduel of kampioenschap, of bij de inschrijving voor een grandprix.

Statistieken: Hier kan je je persoonlijke statistieken bekijken.

dashboard.txt · Last modified: 2022/11/09 13:00 by admin