User Tools

Site Tools


parcourbaas

Parcourbaas

Parcourbaas zijn is een enorme prestatie binnen Paintracers. De functie wordt daarom ook pas vrijgespeeld bij de rang Ervaren Coureur. Het kan flink wat geld opleveren. Iedere regio heeft 2 parcours wat betekent dat er in totaal 12 parcourbazen in het spel kunnen zijn. Als parcourbaas krijg je de volgende opties voor het beheren van een parcour:

  • Het instellen van belasting: als deze ingesteld wordt zullen alle spelers die meedoen met een raceles, dragrace, raceduel of kampioenschap belasting op jou parcour moeten betalen. Hiermee valt flink wat geld te verdienen.
  • Het aantrekken van een instructeur: door een goede instructeur aan te bieden kunnen spelers, tegen betaling van de belasting, veel meer ervaring op doen bij raceles. Hiermee ranken zij veel sneller dan normaal.
  • Het verbeteren van het niveau van het parcour: door het niveau van het parcour te verbeteren krijgen racers meer ervaring bij raceduels en kampioenschappen.
  • Het waarborgen van de kwaliteit van het parcour: Er is een manier om een parcour te verliezen als parcourbaas. De kwaliteit van het parcour moet goed in de gaten worden gehouden. Wanneer de kwaliteit op 0% komt te staan nemen de racers namelijk het parcour over van de parcourbaas. Zorg dus dat de kwaliteit tiptop in orde blijft!
  • Het verkopen van een parcour: voor als je ervan af wilt.
parcourbaas.txt · Last modified: 2019/01/11 13:02 by admin